Sluiten

Werken bij Colijn BV

Over Colijn 

Colijn BV is al meer  75 jaar actief op de Nederlandse markt en neemt een vooraanstaande positie in op het gebied van beveiliging, telecommunicatie en zorgsystemen. In heel Nederland wordt Colijn BV gevraagd om zeer innovatieve projecten te realiseren. De missie daarbij is om de techniek in dienst te stellen van de mens. Colijn BV ontwerpt en beheert Inbraakbeveiligingsinstallaties, Brandbeveiligingsinstallaties, Camerabewakingsinstallaties, Zorgdomotica-installaties, Toegangscontrole-installaties, Zorgalarmering en ICT-datanetwerken.

Wij hebben op dit moment de volgen vacatures beschikbaar:

Voor onze afdeling Beveiliging zoeken wij een betrouwbare en enthousiaste:

Monteur beveiligingsinstallaties (Fulltime 38 uur per week)
(vacaturenummer 7040)

Functie-eisen:

• Diploma elektrotechniek niveau 3 of 4
• Of een diploma MTS elektrotechniek
• Diploma MBV is een pré
• Bekend met PC en Windows applicaties
• Ervaring in elektrotechniek, montage en aansluittechnieken
• Ervaring in het installeren van inbraak- en brandmeldinstallaties
• In bezit van rijbewijs B

De werkzaamheden omvatten het realiseren van beveiligingsinstallaties voor inbraak en brand alsmede de aanleg van toegangscontrolesystemen en camerabewakingsinstallaties.
Als u van afwisselend en zelfstandig werk houdt en u zich verder in de beveiliging wilt ontplooien is dit een unieke kans. Voor alle functies geldt als voorwaarde dat men zich verder in het vak wil ontwikkelen. Wij bieden u een goed salaris.

Heeft u belangstelling voor deze functie, stuur dan uw sollicitatie en CV onder vermelding van het vacaturenummer naar: Colijn B.V., t.a.v. mevr. M. de Goffau, Lewestraat 43, 4481 BC Goes/Kloetinge, of per e-mail: secretariaat@colijnbv.nl.

Voor informatie: tel. 0113 – 213720.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.