Sluiten

Zorgsystemen

Hoe zorgt u voor optimale zorg, veiligheid, zelfstandigheid én vrijheid voor uw cliënten? Het lijken soms tegenstrijdige belangen. Optimale veiligheid zou bijvoorbeeld restricties in vrijheid kunnen betekenen. Maar niet wanneer deze belangen samenkomen in één geïntegreerd zorgsysteem dat naar de mogelijkheden en behoeften van iedere individuele cliënt ingericht kan worden. Dat is het HiCare Zorgsysteem van Colijn.

Voor meer informatie klik hier
Colijn BV
HiCare Zorgsysteem

HiCare is een uniek en uiterst veelzijdig zorgsysteem. Het combineert verschillende vormen van zorgondersteuning zoals val- en dwaaldetectie met geavanceerde communicatie- en alarmeringsmiddelen. Het systeem is bruikbaar in allerlei zorgsituaties: van een verpleeghuis of gecombineerde zorginstelling tot serviceflats, aanleunwoningen en thuiszorg. Het biedt ruimte voor meer dan 10.000 aansluitingen.

De bewoners van uw zorginstelling moeten kunnen rekenen op veiligheid en bij u in goede handen zijn, daarom kiest u voor het allerbeste.HiCare biedt u hiervoor de mogelijkheid met een geheel uniek systeem. De modulaire opties maken het tot het meest veelzijdige systeem dat er is. Het kan op ieder gewenst moment worden uitgebreid en aangepast aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een verpleeghuis, gecombineerde zorginstelling, serviceflats of aanleunwoningen. HiCare is het zorgsysteem waarop alles probleemloos kan worden aangesloten en gekoppeld. Tot meer dan 10.000 aansluitingen kunnen onder HiCare functioneren.

Voor meer informatie klik hier
Binnen HiCare functioneren modules als:

Oog voor het individu
De verschillende modules binnen HiCare zijn steeds individueel aan te passen aan de behoeften van een cliënt. Zorgmedewerkers kunnen zelf bepalen welke signalen ze voor de zorg van een cliënt nodig achten. Zo is bij de ene cliënt prima wanneer deze ’s nachts uit bed stapt, maar is bij de andere cliënt op zo’n moment juist alarmering gewenst. Door deze individuele aanpak vergroot HiCare de vrijheid en zelfstandigheid van cliënten en verlicht het de taken van zorgpersoneel.

HiCare-app
Doordat HiCare alle zorg- en overige alarmeringssystemen met elkaar combineert in één systeem, heeft u met slechts één leverancier en één installatie te maken. Daarnaast hoeven uw zorgmedewerker niet allerlei devices zoals piepers en alarmtelefoons mee te dragen, maar hebben ze met de HiCare-app alle alarmeringen, zoals zorgalarmering, val- en dwaaldetectie en brandbeveiliging in één keer op zak. Via de app kunnen ze onder meer op afstand zorgdomotica instellen, alarmen accepteren en (beeld)bellen met cliënten.

Benieuwd naar wat HiCare voor uw zorginstelling kan betekenen? Neem contact op met Colijn. We komen graag bij u langs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie klik hier