Sluiten

HiCare Plug & Play Pakket

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dat gunt u al uw thuiswonende cliënten. Maar u wilt wel de juiste zorg kunnen bieden wanneer dat nodig is. Per cliënt is de behoefte en benodigde zorg verschillend, dus daar wilt u per individuele cliënt passend op inspelen. Met de HiCare Plug & Play pakketten kan dat.

Met de HiCare Plug & Play pakketten past u de zorg eenvoudig aan de behoeften van de cliënt aan. De pakketten bieden zorgondersteuning en communicatiemogelijkheden in verschillende gradaties en zijn modulair uit te breiden met aanvullende opties zoals val- en dwaaldetectie, inbraak- en brandbeveiliging en zorgdomotica.

 

  • HiCare Zorgalarm Basis
    Dit pakket biedt een basis zorgalarmering. Een bewoner kan snel en eenvoudig hulp inroepen wanneer dat nodig is. Communicatie verloopt via een makkelijk bedienbare Voiceterminal met een helpknop, luidspreker en microfoon. Via deze terminal en/of via draadloze pols- en halszenders kan iemand het zorgalarm inschakelen.
  • HiCare Zorgalarm Plus
    Is naast de basis zorgalarmering ook visueel contact gewenst, dan biedt het pakket HiCare Zorgalarm Plus de oplossing. Betrokken mantelzorgers en professionele hulp worden in het systeem opgenomen. Door toevoeging van videocontact zijn ook koppelingen met aanvullende diensten zoals goedemorgen-service en medicijnassistentie mogelijk.
  • HiCare Zorgalarm Premium
    Bij het HiCare Zorgalarm Premium pakket komt naast zorgalarmering een volledig scala aan zorgdomotica aan bod. Denk aan omgevingssturing van deuren, verlichting en verwarming, maar ook aan kerktelefonie en uitluistervoorzieningen. HiCare Zorgalarm Premium vergroot de mogelijkheden voor zelfstandig wonen aanzienlijk. Communicatie tussen cliënt en verzorgenden verloopt via een gebruiksvriendelijk HiCare Helpsystem met touchscreen en draadloze pols- en halszenders.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de HiCare pakketten voor uw thuiszorgorganisatie?

Voor meer informatie klik hier