Sluiten

Beveiliging

 

“In de veertig jaar dat de beveiliging van woningen, gebouwen en terreinen onze specialiteit is, komen we regelmatig voor verrassingen te staan, zeker in deze tijd waarin de maatschappij zich verhardt en criminelen steeds bruter opereren. Vaak vinden ondernemers de investering te groot om hun bedrijf afdoende te beveiligen, terwijl een professionele beveiliging helemaal niet duur hoeft te zijn en bovendien veel schade en narigheid kan voorkomen. Hetzelfde geldt voor particulieren.”

Wilt u ook goed beveiligen?

Voor meer informatie klik hier

Gecertificeerd

Beveiliging eist specifieke knowhow. Naast technische kennis is kennis van beveiligingstechnieken essentieel. Colijn BV is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat gecertificeerde systemen levert voor:

Colijn BV is op het hoogste niveau gecertificeerd conform de Borg richtlijn voor aanleg, onderhoud en certificering van installaties.

Bovendien hebben wij eigen projecteringdeskundigen in dienst die voor u een Plan van Eisen (PvE) kunnen opstellen t.b.v. de Brandweer of verzekeraar.

Klik hier voor het opstellen van een PvE.

Snelle respons

Het gebeurt te vaak dat bij een slecht inbraak- of brandalarm alleen een medewerker of bewoner het alarm opvolgt. Hij gaat dan kijken welke storing zich nu weer voordoet. Daarbij realiseert hij zich niet aan welke gevaren hij zich blootstelt. Laat de techniek samen met de politie en/of de brandweer het werk doen! Daarvoor zijn beveiligingsinstallaties bedoeld. Dat kan echter alleen met een betrouwbaar beveiligingssysteem. Bij beveiliging draait alles om tijd en snelle respons. Als inbreken teveel tijd kost, kan de inbreker besluiten er vanaf te zien. Breekt hij wel in en gaat een alarm af, dan moet dat méér zijn dan een bel die rinkelt: een indringende waarschuwing die professioneel moet worden opgevolgd door een gecertificeerd bedrijf zoals het onze.

Pas op bij het kiezen van een ‘beveiligingsbedrijf’!

Er zijn bedrijven die zogenaamd gratis installaties plaatsen en vervolgens veel geld vragen voor de diensten van de meldkamer, terwijl die niets anders doet dan de melding bevestigen. De naam ‘beveiliging’ is zo’n systeem niet waard. Onze 24-uursdienst heeft rechtstreeks contact met de politie, brandweer en andere hulpverleners die indien nodig direct uitrukken. Met deze professionele aanpak van calamiteiten beperken wij het risico voor de gedupeerden aanzienlijk.

Voor meer informatie klik hier.

Meer weten over de mogelijkheden
voor uw bedrijf?