Sluiten

Inbraakbeveiliging

Inbraak voorkomen
Het doel van inbraakbeveiliging is allereerst het voorkomen van inbraak. We willen iemand afschrikken en ontmoedigen om een inbraak te plegen. Dat kan op verschillende manier. We kijken steeds naar de best passende vorm van inbraakbeveiliging per situatie. Hierbij zorgen we in algemene zin voor diverse schillen van beveiliging. Van de rand van uw terrein tot specifieke beveiligingsmaatregelen rondom waardevolle spullen/personen in het pand. Net wat u nodig heeft en wenselijk vindt.

Graag willen wij voor u een risico analyse en een plan maken. Wij beschikken over uitgebreide ervaring en zijn betrokken bij de meest gevoelige objecten in Nederland.

Gecertificeerd
Beveiliging eist specifieke knowhow. Naast technische kennis is kennis van beveiligingstechnieken essentieel. Colijn B.V. is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat gecertificeerde systemen levert voor:

Colijn BV is op het hoogste niveau gecerticeerd conform de Borg richtlijn voor aanleg, onderhoud en certificering van installaties

Bovendien hebben wij eigen projecteringdeskundigen in dienst die voor u een Plan van Eisen (PvE) kunnen opstellen t.b.v. de Brandweer of verzekeraar.

Klik hier voor het opstellen van een PvE.

Snelle respons
Het gebeurt te vaak dat bij een slecht inbraak- of brandalarm alleen een medewerker of bewoner het alarm opvolgt. Hij gaat dan kijken welke storing zich nu weer voordoet. Daarbij realiseert hij zich niet aan welke gevaren hij zich blootstelt. Laat de techniek samen met de politie en/of de brandweer het werk doen! Daarvoor zijn beveiligingsinstallaties bedoeld. Dat kan echter alleen met een betrouwbaar beveiligingssysteem. Bij beveiliging draait alles om tijd en snelle respons. Als inbreken teveel tijd kost, kan de inbreker besluiten er vanaf te zien. Breekt hij wel in en gaat een alarm af, dan moet dat méér zijn dan een bel die rinkelt: een indringende waarschuwing die professioneel moet worden opgevolgd door een gecertificeerd bedrijf zoals het onze.

Pas op bij het kiezen van een ‘beveiligingsbedrijf’!
Er zijn bedrijven die zogenaamd gratis installaties plaatsen en vervolgens veel geld vragen voor de diensten van de meldkamer, terwijl die niets anders doet dan de melding bevestigen. De naam ‘beveiliging’ is zo’n systeem niet waard. Onze 24-uursdienst heeft rechtstreeks contact met de politie, brandweer en andere hulpverleners die indien nodig direct uitrukken. Met deze professionele aanpak van calamiteiten beperken wij het risico voor de gedupeerden aanzienlijk.

>> Inbraakbeveiliging voor uw woning
>> Inbraakbeveiliging voor uw terrein

Colijn BV
Bedrijf

Uw bedrijf kan afdoende worden beveiligd tegen inbraak. U kunt dan rustig de deur achter u sluiten want uw bedrijf wordt volledig bewaakt. Het beveiligen van uw bedrijf is te realiseren zonder dat dit ten koste gaat van uw bedrijfsvoering. De zwaarte van de voor uw bedrijf noodzakelijke beveiliging kan het beste worden bepaald aan de hand van een door ons op te stellen risico analyse. Aan de hand daarvan wordt tot het projecteren van een beveiligingssysteem overgegaan. Uitgangspunten die wij hanteren zijn betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geheimhouding.

Dankzij de hoge betrouwbaarheid van onze systemen kunt u op de politie rekenen als er ook echt iets aan de hand is.

Voor meer informatie klik hier
Colijn BV
Woning

Uw woning kan goed worden beveiligd tegen inbraak. U kunt dan rustig op vakantie terwijl wij over uw woning waken. Ook als u thuis bent en u heeft uw installatie gedeeltelijk ingeschakeld kunt u op uw systeem vertrouwen. Als er wat gebeurd kunt u op hulp van de politie rekenen, dit is zo afgesproken.

Hoe kunt u beveiligen?

 • Volledig
 • Gedeeltelijk
 • Plaatselijk

De zwaarte van de beveiliging wordt voornamelijk bepaald door het beschikbare budget.

U kunt:

 • Plaatselijk beveiligen
 • Gedeeltelijk beveiligen
 • Volledig beveiligen
  Bij plaatselijk beveiligen worden alleen waardevolle plaatsen en goederen beveiligd. Bij gedeeltelijke beveiliging wordt alleen ruimtedetectie aangebracht. Bij volledige beveiliging is naast ruimtebeveiliging sprake van rondom beveiliging. In algemene zin geldt hoe eerder u detecteert hoe veiliger het is.

De kosten
De kosten zijn afhankelijk van het type installatie en de grote van de woning. De ervaring leert dat deze meevallen.

Vraag daarom vrijblijvend advies met kostenopgaaf.

Colijn BV
Terrein

Het beveiligen van terreinen is een specialiteit. Uitsluitend Stand Alone systemen worden door ons gerealiseerd. Stand Alone terreinbeveiliging stelt hoge eisen aan projectering, materiaal en kennis. Moeilijkheidsfactoren zijn weersomstandigheden, dieren en terreincondities. Afhankelijk van de situatie en het te beveiligen terrein kunnen de volgende detectiemogelijkheden worden ingezet:

 • Detectie op hekwerk
 • Infrarood detectie
 • Radardetectie
 • Bodemdetectie
 • Onder water detectie

Uitsluitend systemen die in de praktijk bewijzen betrouwbaar te functioneren worden door ons geïnstalleerd. Uw terrein is daarom bij ons in goede handen.

Voor meer informatie klik hier