Sluiten

HiCare Zorgdomotica

U gunt het iedereen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Ouderen, maar ook mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Zelfstandig kunnen wonen doet hen goed. Maar dat moet wel comfortabel, veilig en duurzaam kunnen. HiCare Zorgdomotica helpt hierbij. Het neemt eenvoudige taken van bewoners over en zorgt voor een prettige, veilige leefomgeving met oog voor energiebesparing.

Domotica
Domotica is een ander woord voor woningbesturing. Via sensoren en intelligente software worden diverse processen en handelingen in huis automatisch aangestuurd. Denk aan verlichting die automatisch aanspringt en uitgaat, een deur die open en dicht gaat, kookplaten die na verloop van tijd automatisch uitschakelen, audio/videoverbinding die direct opgestart wordt nadat de sensoren van de valdetectie afgaan of de bewoner om hulp heeft geroepen. Kortom: HiCare Zorgdomotica is een extra helpende hand in de zorg voor uw cliënten.

System integration
HiCare Zorgdomotica bevat echter meer dan woningbesturing alleen. Ook brandbeveiliging en toegangsbewaking zijn erop aangesloten. Deze beveiligingsaspecten zijn immers belangrijk om de veiligheid van uw cliënten te waarborgen. Bij HiCare Zorgdomotica zitten alle vormen van domotica, zorgalarmering en beveiliging in één geavanceerd systeem verweven. En ook aanvullende diensten, zoals internet, telefonie, kerktelefoon, videomonitoring en uitluistervoorzieningen zijn inbegrepen.

Eén systeem, een zorg minder

Dankzij HiCare Zorgdomotica bespaart u op de kosten voor installatie, bekabeling en beheersing van allerlei afzonderlijke systemen. In plaats daarvan ervaart u het gemak van één systeem voor alle diensten. Dat is een zorg minder.

Wilt u weten hoe HiCare Zorgdomotica de zelfstandigheid van uw cliënten kan verbeteren en hoe het de zorgtaken van uw medewerkers kan verlichten?

Voor meer informatie klik hier