Sluiten

Telecom/ICT

Informatie- en communicatietechnologie is uit geen enkele organisatie en geen enkel huishouden meer weg te denken. U wilt goed bereikbaar zijn en snel en eenvoudig met anderen kunnen bellen, appen, mailen of chatten. U wilt bovendien makkelijk en veilig informatie kunnen delen, opslaan en verwerken. En dit alles zo betrouwbaar en voordelig mogelijk. Dit vraagt om maatwerk telecom/ICT-oplossingen, een belangrijke expertise van Colijn.

Toegevoegde waarde op ieder niveau
Bij Colijn vindt u telecom/ICT-specialisten die niet weglopen voor de kleinste vragen of grootste uitdagingen in dit vakgebied. We bieden toegevoegde waarde op ieder niveau. Van het leveren van een SIM-kaartje tot compleet mobile device management met aangepaste smartphones. Van het aanleggen van internet tot het bouwen van complete infrastructuren voor bedrijven en datacenters. En van het leveren van glasvezel tot het ontwikkelen van speciale software voor optimale veiligheid van uw systemen.

Telecom/ICT
Telecom/ICT is een ontzettend breed begrip. Colijn richt zich op de volle breedte van het dit spectrum. We willen voor u de allround partner zijn die u in al uw informatie- en communicatievraagstukken wil ontzorgen. We zijn dan ook meer dan thuis in al deze disciplines:

  • Telefonie (IP/cloud en hybride)
  • Wifi
  • ICT
  • Datanetwerken
  • Mobile device management (MDM)

Partner van grote providers
Colijn is partner van grote providers en kan daardoor altijd snel schakelen en de best passende oplossing voor uw situatie bieden. We laten u de verschillende technische mogelijkheden, handige gebruikerssystemen en bijbehorende budgetten zien. Op basis daarvan adviseren we u over de beste optie voor u.

System integration
Colijn biedt Telecom/ICT als aparte dienst aan, maar kan deze ook combineren met beveiliging en zorgalarmering. Telecom/ICT speelt hierbij een cruciale rol. Colijn zorgt door integratie van alle systemen voor optimale, betrouwbare totaaloplossingen.

Wat heeft u nodig op het gebied van Telecom/ICT? Colijn helpt u er graag bij. Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Voor meer informatie klik hier