Sluiten

Over Colijn

Colijn BV is al meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse markt en neemt een vooraanstaande positie in op het gebied van beveiligingtelecom en zorgsystemen. In heel Nederland wordt Colijn gevraagd om zeer innovatieve projecten te realiseren. De missie daarbij is om de techniek in dienst te stellen van de mens.

Colijn ontwerpt en beheert InbraakbeveiliginginstallatiesBrandbeveiliginginstallatiesCamerabewakingsinstallatiesToegangscontrole-installaties,  Zorgdomotica installatiesZorgalarmering en ICT datanetwerken.

Systemintegration is bij Colijn de standaard. Waarom overal een apart systeem voor aanschaffen als het ook met één systeem kan? Dit bespaard installatietijd, is eenvoudig in beheer, u als klant heeft één aanspreekpunt en bovenal is dit veel goedkoper.

Colijn is op het hoogste niveau gecertificeerd en door de eigen service- en onderhoudsafdeling met 24-uurs service storingsdienst bent u altijd verzekerd van snelle service.

Voor meer informatie klik hier.

"Colijn staat dag en nacht voor uw organisatie klaar en beschikt over 24/7 servicedienst"

Team
Colijn heeft een gemotiveerd team van zo’n dertig ervaren beveiligingsadviseurs en gespecialiseerde monteurs in huis. Ons credo: als we iets doen, doen we het goed. We willen dé betrouwbare partij zijn waar onze klanten op kunnen bouwen. Onze vele lange termijn relaties bevestigen dat. Tevreden zijn we echter nooit. We blijven continu zoeken naar innovatieve manieren hoe iets nog beter, efficiënter, makkelijker en veiliger kan.

24/7 servicedienst
We zorgen voor kwaliteit, ook wanneer u een keer te maken heeft met een storing of ander probleem. Colijn staat letterlijk dag en nacht voor u klaar. Vaak kunnen we helpen op afstand en als het nodig is, zijn we snel ter plaatse. Altijd met hetzelfde doel: zorgen voor uw veiligheid en bereikbaarheid. Dat is altijd onze drijfveer. We gaan dan ook niet weg voordat het probleem, hoe groot of klein ook, verholpen is.

Kennismaken
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in beveiliging, zorgalarmering en/of telecom/ICT? Laten we kennismaken. Neem contact met ons op. We komen graag eens bij u langs.