Sluiten

Zorgtotaal 2022

Van dinsdag 14 juni t/m donderdag 16 juni zijn wij te vinden op de Zorgtotaal Beurs 2022  in Utrecht. Wij staan hier met ons uniek HiCare Zorgsysteem, waarmee wij de zorginstellingen de mogelijkheid bieden om een uitgebreid en gevarieerd zorgpakket tot hun beschikking te hebben. Het HiCare-zorgsysteem voorziet, doormiddel van drie flexibele en uit te breiden plug en play pakketten in de alarmerings- en domoticabehoeften van de zorgvrager en zorgverlener.

Er zijn drie pakketten voor thuiszorg:

  • HiCare Zorgalarm Basis
  • HiCare Zorgalarm Plus
  • HiCare Zorgalarm Premium

HiCare verwerkt elke hulpoproep feilloos en snel. Daarom is menselijke coördinatie niet nodig. HiCare staat voor persoonlijke verantwoordelijkheid. Bij iedere hulpoproep wordt vastgelegd welke verzorger dit accepteert. Hierdoor gaat er geen hulpoproep verloren.

Zorgdomotica van HiCare is ontwikkeld voor het praktisch kunnen realiseren van zelfstandig wonen en omgekeerde integratie in de zorg. Naast de primaire veiligheidsvoorzieningen krijgen zorginstellingen te maken met een aantal additionele wensen om bewoners al dan niet met een beperking zelfstandig te kunnen laten wonen. Voorbeelden daarvan zijn: internet en telefonie, videomonitoring en ook omgevingsturing van deuren enz.

HiCare Leefcirkels oplossing geeft zorginstellingen de mogelijkheid om hun bewoners met een verminderde cognitieve capaciteit (Alzheimer) te beschermen. Alle dwaalacties worden gedetecteerd en geregistreerd in de centrale software die compleet is beveiligd.

Kortom het meest veelzijdige systeem dat er is. Meer hierover vertellen we op de Zorgtotaal Beurs 2022 in Utrecht.

U bent van harte welkom bij Colijn Hi-Care Help Systems op stand 03.C010

Klik hier voor een toegangsbewijs